Keep On Rolling Ronse

NIEUWS

Volg ons onderaan via Facebook!

SPONSOR VAN DE MAAND: BLONDEEL EN DE PESSEMIER

De website van Keep on Rolling Ronse is de ideale plek om onze sponsors extra in de verf te zetten. Want dat verdienen ze! Deze maand zetten we Advocatenkantoor BLONDEEL EN DE PESSEMIER in de kijker. Lees hier meer.


KORR-Clubkampioenschap was een groot succes

Op zaterdag 12 september organiseerde skeelerclub KEEP ON ROLLING RONSE het tweede Clubkampioenschap in het vierjarig bestaan van de club. Maar liefst 46 leden kwamen aan de start en reden hun wedstrijd.

Een stralende zon, goed getrainde leden en heel wat supporters zorgen, ondanks alle coronamaatregelen die nageleefd moeten worden, voor een schitterende sfeer op het Clubkampioenschap.

Er was ook een retrowedstrijd op rolschaatsen en opvallende deelnemer daarin was Xavier Geenens. Xavier startte zijn rolschaatscarrière bij Roller Racing Team Ronse en groeide uit tot een Belgische topper. Hij haalde zelfs een gouden medaille op Europees kampioenschap in de categorie aflossing. Xavier kon het dan ook niet laten om ook zijn skeelers even aan te binden en de demonstratie aflossing mee te rijden. Aan die demonstratie namen zo’n dertig KORR-leden deel die verdeeld waren in ploegen van drie renners. De supporters en de renners genoten en Xavier sloot af met bemoedigende woorden voor de jonge deelnemers. Wie blijft oefenen is in staat om over enkele jaren dezelfde resultaten neer te zetten als hij op rolschaatsen deed!

En de aanwezigheid van Schepen Vandenhoucke tonen dat er heel veel respect is voor de skeeleraars in Ronse en dat doet deugd!

Van harte proficiat aan alle deelnemers, hartelijk dank aan alle supporters en een dikke merci voor alle medewerkers!


Skeeleren in het coronatijdperk

Het coronavirus zorgt nog altijd voor aanpassingen aan ons trainingsschema: we behouden de gescheiden trainingen: -12jaar van 16-17u, +12jaar van 17-18u. Om misverstanden over de leeftijd te vermijden: wie naar het middelbaar (of daartoe leeftijd gerechtigd is) mag vanaf nu in de tweede groep deelnemen. In de eerste groep neemt iedereen (=alle kids) deel aan de training. In de tweede groep is er training voor wie dit wil. Wie liever op zichzelf skeelert kan dit dus doen, er zal ook voor de +12jaar een training opgesteld worden. Onze trainers leveren daartoe graag die inspanning! We geven de mogelijkheid om in de eerste groep deel te nemen, ook al ben je geen -12jaar. Andersom kan echter niet. Daarmee willen we voorkomen dat ouders en kids apart moeten trainen/skeeleren. De verplichting van de 1,5 meter afstand voor iedereen is gelukkig weggevallen. We mogen dus weer in treintjes rijden en ook hockeywedstrijdjes zijn weer toegelaten. Maar we blijven handen ontsmetten voor de training en er wordt ook een aanwezigheidslijst bijgehouden. Vergeet je naam niet te noteren als je op de training aankomt!


Veilig hockey spelen

Hockey spelen op skeelers is de max, dat weet iedereen! En omdat we steeds beter skeeleren ligt ook het niveau van het spel steeds hoger. Dat betekent dat we ons ook beter moeten beschermen. Als club hebben we speciale helmen en scheenbeschermers gekocht voor de doelmannen en -vrouwen. Ons werkingsbudget is echter te klein om voor iedereen scheenbeschermers te kopen. Maar die zijn uiteraard wel nuttig. Daarom willen we ze je graag aanbevelen (maar het is uiteraard niet verplicht). Mocht je interesse hebben: bij Decathlon hebben ze er van het merk Malik en op de website van Maple Leaf zijn er ook te vinden. Er bestaan modellen voor volwassenen en voor kinderen. Als je ze gaat kopen in een winkel neem je best je skeelers en je kniebeschermers mee!


'Bewezen': Van rolschaatsen krijg je een prachtig lichaam!

Bij KORR weten we het al langer maar nu is het ook officieel want het staat in het tijdschrift Elle: rolschaatsen/skeeleren staat op de eerste plaats van de tien beste sporten om een droomlichaam te krijgen/houden.

Klik HIER voor het volledige artikel.


INSTAGRAM

KORR is nu ook actief op Instagram!

Volg ons!


Facebookfeed



Keep On Rolling Ronse

Volgende activiteiten

 • Za 7 november 2020
  Rampaffairz Wevelgem
 • Zaterdag 5 december 2020
  Ledenvergadering

Contacteer ons!

 • Place to be (outdoor)
  Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse
 • Place to be (indoor)
  KSO, Glorieuxlaan 30, 9600 Ronse
 • Mail
  keeponrollingronse@gmail.com
 • Correspondentie
  Populierstraat 37, 9600 Ronse

Sponsors

verdi


blondeel & de pessemier


flexworks


dims


the outsider


david parent


beneluxscientific


soigné



Contacteer ons!

Stuur onderstaand formuliertje op & we contacteren je zeker terug!

Als je zelf geen kopie krijgt dan is er wellicht iets verkeerd gelopen, je kan ons dan altijd nog bereiken via e-mail.

Jouw naam (*):

Jouw e-mail adres (*):

Jouw telefoonnummer:

Jouw bericht (*):

Je bent toch zeker geen bot? (*)