Keep On Rolling Ronse vzw

NIEUWS

Volg ons onderaan via Facebook!

KORR op stage

We hebben tot nu al meer dan 40 inschrijvingen voor de eerste KORR-skeelerstage. Wie nog niet inschreef en dat nu een beetje jammer vindt, of wie pas lid is en zin heeft om mee te gaan: het kan! We hebben nog plekjes vrij. Weet dat er leden van alle leeftijden ingeschreven zijn, de stage is er echt voor alle KORR-leden. Hierbij nog eens de details: Van vrijdagavond 26 tot en met zondagnamiddag 28 augustus 2022 trekken we naar Zandvoorde bij Oostende. Daar ligt de meest professionele piste van het land die al vaak het decor was voor Belgische, Europese en Wereldkampioenschappen. We gaan er uiteraard heel veel trainen. Onze coaches zullen een pakket samenstellen waarbij oefeningen op snelheid, weerstand, uithouding maar ook op behendigheid en amusement centraal staan. Ideaal dus als voorbereiding op het Clubkampioenschap dat in oktober georganiseerd zal worden. Maar we organiseren ook extra activiteiten waarbij de KORR-geest van goeie sfeer, respect en plezier centraal staan. Logeren doen we bij sponsor The Outsider Coast in Nieuwpoort dat gespecialiseerd is in het ontvangen van sportieve groepen. Lekkere maaltijden, proper sanitair en deftige bedden gegarandeerd. Nog meer info krijg je bij An, Job, Sam, Nele en de trainers


KORR is tofste sportclub van Ronse

Dat we bij KORR enthousiaste en vriendelijke leden hebben, weten we al lang. Dat we samen veel plezier maken, is ook geen nieuws. Maar daar is nu ook de buitenwereld van overtuigd. We kregen van de Stad Ronse de prijs “Tofste Sportclub”. Een titel waar we super fier op zijn en danken aan alle leden die voor die toffe sfeer zorgen. Er hoort ook een trofee en een cheque van 200 euro bij. De centen zullen uiteraard gebruikt worden voor de clubwerking. En de trofee willen we ooit in ons clublokaal naast onze piste uitstallen. We blijven hopen en dromen!


SPONSOR VAN DE MAAND: BENELUX SCIENTIFIC

De website van Keep on Rolling Ronse is de ideale plek om onze sponsors extra in de verf te zetten. Want dat verdienen ze! Deze maand zetten we Benelux Scientific in de kijker. Lees hier meer.Veilig hockey spelen: scheenbeschermers verplicht

Hockey spelen op skeelers is de max, dat weet iedereen! En omdat we steeds beter skeeleren ligt ook het niveau van het spel steeds hoger. Dat betekent dat we ons ook beter moeten beschermen. Vanaf mei 2021 zijn scheenbeschermers daarom verplicht. En we willen je het als club makkelijk maken: je kan de beschermers gewoon bij ons kopen voor 5 euro per paar. Vraag gerust informatie aan de trainers of de bestuursleden van KORR.


'Bewezen': Van rolschaatsen krijg je een prachtig lichaam!

Bij KORR weten we het al langer maar nu is het ook officieel want het staat in het tijdschrift Elle: rolschaatsen/skeeleren staat op de eerste plaats van de tien beste sporten om een droomlichaam te krijgen/houden.

Klik HIER voor het volledige artikel.


INSTAGRAM

KORR is nu ook actief op Instagram!


Facebook-feed


Keep On Rolling Ronse

Volgende activiteiten

 • 26 tot en met 28 augustus
  KORR-stage
 • zaterdag 1 oktober
  KORR-clubkampioenschap

Contacteer ons!

 • Place to be (outdoor)
  Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse
 • Place to be (indoor)
  Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse
 • Mail
  keeponrollingronse@gmail.com
 • Correspondentie
  Populierstraat 37, 9600 Ronse

Sponsors

verdi


dekeyser music


ronse


dims


the outsider


beneluxscientific


soignéContacteer ons!

Stuur onderstaand formuliertje op & we contacteren je zeker terug!

Als je zelf geen kopie krijgt dan is er wellicht iets verkeerd gelopen, je kan ons dan altijd nog bereiken via e-mail.

Jouw naam (*):

Jouw e-mail adres (*):

Jouw telefoonnummer:

Jouw bericht (*):

Je bent toch zeker geen bot? (*)