Keep On Rolling Ronse

NIEUWS

Volg ons onderaan via Facebook!

CLUBKAMPIOENSCHAP 21 AUGUSTUS

Het derde Clubkampioenschap van Keep on Rolling Ronse is in aantocht! Op zaterdag 21 augustus wordt er weer in alle categorieën op een sportieve manier gestreden voor de titel van KORR-kampioen. We hebben van alle officiële instanties toestemming gekregen om het kampioenschap te organiseren maar we zijn natuurlijk verplicht om dat op een corona-veilige manier te doen:

 1. Zowel deelnemers, medewerkers als bezoekers moeten zich registreren. Aan de deelnemers willen we vragen vrij snel te registreren (ook als je -12j bent) : dit is tevens jouw inschrijving! Van zodra we deze hebben kunnen we aan de slag om de wedstrijdtabellen op te maken...Medewerkers registreren zich als bezoeker. Inschrijven kan heel eenvoudig via dit formulier.

 • Iedereen, zowel deelnemers als bezoekers, is verplicht om een mondmasker mee te brengen en te dragen.
 • Toeschouwers kunnen op een veilige manier supporteren door de toeschouwersstromen te volgen en voldoende afstand te houden in de toeschouwerszones. KORR-stewards (te herkennen aan een fluo geel hesje) helpen daarbij en zijn voorzien van desinfecterende handgel.

 • SPONSOR VAN DE MAAND: BENELUX SCIENTIFIC

  De website van Keep on Rolling Ronse is de ideale plek om onze sponsors extra in de verf te zetten. Want dat verdienen ze! Deze maand zetten we Benelux Scientific in de kijker. Lees hier meer.


  Veilig hockey spelen: scheenbeschermers verplicht

  Hockey spelen op skeelers is de max, dat weet iedereen! En omdat we steeds beter skeeleren ligt ook het niveau van het spel steeds hoger. Dat betekent dat we ons ook beter moeten beschermen. Vanaf mei 2021 zijn scheenbeschermers daarom verplicht. En we willen je het als club makkelijk maken: je kan de beschermers gewoon bij ons kopen voor 5 euro per paar. Vraag gerust informatie aan de trainers of de bestuursleden van KORR.


  KORR-mondmasker

  De KORR-clubuitrusting is een attribuut rijker: een mondmasker. Stel je voor, nooit gedacht dat we dat als skeelerclub in ons gamma zouden opnemen. Maar nood breekt wet en het voordeel is dat ook niet KORR-leden er elke dag gebruik van kunnen maken. Vraag dus gerust eens na bij oma, opa, nonkel en tante, of aan je ouders, zus, broer,.... of ze ons willen steunen. Een echt KORR-mondmasker kost slechts 10 euro en betalen kan door te storten op rekening nummer BE21 0689 3271 0803 met vermelding van wat je wil en je naam. En misschien kunnen ze meteen ook nog een KORR-bidon bestellen? Die kosten slechts 4 euro. Nu al van harte dank en reken maar dat we er nog een stevig jaar van maken, we hebben nog wat in te halen !!!

  'Bewezen': Van rolschaatsen krijg je een prachtig lichaam!

  Bij KORR weten we het al langer maar nu is het ook officieel want het staat in het tijdschrift Elle: rolschaatsen/skeeleren staat op de eerste plaats van de tien beste sporten om een droomlichaam te krijgen/houden.

  Klik HIER voor het volledige artikel.


  INSTAGRAM

  KORR is nu ook actief op Instagram!

  Volg ons!


  Facebookfeed  Keep On Rolling Ronse

  Volgende activiteiten


  Contacteer ons!


  Sponsors

  verdi


  blondeel & de pessemier


  flexworks


  dims


  the outsider


  david parent


  beneluxscientific


  soigné  Contacteer ons!

  Stuur onderstaand formuliertje op & we contacteren je zeker terug!

  Als je zelf geen kopie krijgt dan is er wellicht iets verkeerd gelopen, je kan ons dan altijd nog bereiken via e-mail.

  Jouw naam (*):

  Jouw e-mail adres (*):

  Jouw telefoonnummer:

  Jouw bericht (*):

  Je bent toch zeker geen bot? (*)

  www.000webhost.com