Keep On Rolling Ronse

NIEUWS

Volg ons onderaan via Facebook!

LEDENVERGADERING

Op zaterdag 7 december sloten we het skeelerjaar af met de intussen traditionele KORR-ledenvergadering. Het werd een fijne avond, zeker ook dankzij Pingpongclub TTC Ronse die zijn clublokaal ter beschikking stelde. En er was veel goed nieuws: Keep on Gaming bracht 536 euro op voor de clubkas, er werden het voorbije jaar enkele clubrecords verbroken en het komende skeelerseizoen wordt weer de moeite: we starten op zaterdag 1 februari met ijsschaatsen, op 28 maart krijgen we hockeyles van een echte hockeyclub, in april trekken we naar het Skate park van Wevelgem, we proberen een afspraak te regelen met de kunstschaatsclub van Oudenaarde en we organiseren zeker weer een Clubkampioenschap. Redenen genoeg dus om snel weer in te schrijven!


ZWAANTJESCUP: KORR-LEDEN OP HET PODIUM!

KORR nam op 20 september met enkele leden deel aan de Zwaantjescup in Zandvoorde. Iedereen moest verschillende proeven op skeelers afleggen: een echte wedstrijd op de piste, een wedstrijd waarbij onderweg een kegel meegenomen moest worden, een slalomparcours tegen tijd en een hindernissenproef. En het werd een succes! Lilly Eloy en Diewke Van Boven waren de snelste meisjes in hun categorie in de slalomproef en Aemke Van Boven won zelfs het totaalklassement bij de meisjes en jongens geboren in 2008. Juliette en Lucie Van Biervliet moesten tot op de streep sprinten om hun eindresultaat te verbeteren en dat lukte! Iedereen mocht op het podium en kreeg een mooie t-shirt. De foto’s zullen binnenkort op de website staan.


KORR-CLUBKAMPIOENSCHAP: BEDANKT IEDEREEN

Het eerste KORR-clubkampioenschap was een succes! Stralend weer en meer dan 40 deelnemers die met heel veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en sportiviteit hun wedstrijd reden. We zijn als KORR-bestuur heel erg trots op de prestaties van iedereen. Dikke proficiat aan alle deelnemers! Ook een ongelooflijke pluim voor de supporters die iedereen aanmoedigden en applaudiseerden voor alle renners die over de aankomststreep kwamen. Supporters, jullie zorgden voor een toffe sfeer. Een hartelijke dank ook naar de KORR-sponsors, de Sportdienst en het Stadsbestuur van Ronse. De aanwezigheid van Schepen Vandenhoucke en burgemeester Dupont tonen dat er heel veel respect is voor de skeeleraars in Ronse en dat doet deugd! En bedankt ook aan alle medewerkers! Het is een cliché maar het is zo: geen evenement zonder helpende handen. Hartelijk dank iedereen en LEVE KORR!!!!


FacebookfeedKeep On Rolling Ronse

Volgende activiteiten

 • Za 1 februari 2020
  Ijsschaatsen in Gent
 • Za 28 maart 2020
  Inline-hockey in Eeklo

Contacteer ons!

 • Place to be (outdoor)
  Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse
 • Place to be (indoor)
  KSO, Glorieuxlaan 30, 9600 Ronse
 • Mail
  keeponrollingronse@gmail.com
 • Correspondentie
  Populierstraat 37, 9600 Ronse

Sponsors

verdi
david parent

the outsider


blondeel & de pessemier
flexworks

dims


Contacteer ons!

Stuur onderstaand formuliertje op & we contacteren je zeker terug!

Als je zelf geen kopie krijgt dan is er wellicht iets verkeerd gelopen, je kan ons dan altijd nog bereiken via e-mail.

Jouw naam (*):

Jouw e-mail adres (*):

Jouw telefoonnummer:

Jouw bericht (*):

Je bent toch zeker geen bot? (*)

www.000webhost.com