Keep On Rolling Ronse

NIEUWS

Volg ons onderaan via Facebook!

SPONSOR VAN DE MAAND: BENELUX SCIENTIFIC

De website van Keep on Rolling Ronse is de ideale plek om onze sponsors extra in de verf te zetten. Want dat verdienen ze! Deze maand zetten we Benelux Scientific in de kijker. Lees hier meer.


Veilig hockey spelen: scheenbeschermers verplicht

Hockey spelen op skeelers is de max, dat weet iedereen! En omdat we steeds beter skeeleren ligt ook het niveau van het spel steeds hoger. Dat betekent dat we ons ook beter moeten beschermen. Vanaf mei 2021 zijn scheenbeschermers daarom verplicht. En we willen je het als club makkelijk maken: je kan de beschermers gewoon bij ons kopen voor 5 euro per paar. Vraag gerust informatie aan de trainers of de bestuursleden van KORR.


Skeeleren in het coronatijdperk: update mei 2021

Het Rijk der Skeelervrijheid komt meer en meer in zicht. We mogen nu zowel bij de jongste leden als bij de volwassenen skeeleren in groepen tot 25 personen. Alleen outdoor wel te verstaan. Daarom zullen er geen indoor trainingen meer gegeven worden de komende weken. Bij regenweer is er dus geen training, bij droog weer rijden we op de parking van ’t Rosco. Maar we blijven er natuurlijk voor zorgen dat corona onze club niet binnenkomt: handen ontsmetten en afstand houden is en blijft de boodschap!

KORR-mondmasker

De KORR-clubuitrusting is een attribuut rijker: een mondmasker. Stel je voor, nooit gedacht dat we dat als skeelerclub in ons gamma zouden opnemen. Maar nood breekt wet en het voordeel is dat ook niet KORR-leden er elke dag gebruik van kunnen maken. Vraag dus gerust eens na bij oma, opa, nonkel en tante, of aan je ouders, zus, broer,.... of ze ons willen steunen. Een echt KORR-mondmasker kost slechts 10 euro en betalen kan door te storten op rekening nummer BE21 0689 3271 0803 met vermelding van wat je wil en je naam. En misschien kunnen ze meteen ook nog een KORR-bidon bestellen? Die kosten slechts 4 euro. Nu al van harte dank en reken maar dat we er nog een stevig jaar van maken, we hebben nog wat in te halen !!!

'Bewezen': Van rolschaatsen krijg je een prachtig lichaam!

Bij KORR weten we het al langer maar nu is het ook officieel want het staat in het tijdschrift Elle: rolschaatsen/skeeleren staat op de eerste plaats van de tien beste sporten om een droomlichaam te krijgen/houden.

Klik HIER voor het volledige artikel.


INSTAGRAM

KORR is nu ook actief op Instagram!

Volg ons!


FacebookfeedKeep On Rolling Ronse

Volgende activiteiten

 • zaterdag 21 augustus
  KORR-Clubkampioenschap

Contacteer ons!

 • Place to be (outdoor)
  Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse
 • Place to be (indoor)
  Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse
 • Mail
  keeponrollingronse@gmail.com
 • Correspondentie
  Populierstraat 37, 9600 Ronse

Sponsors

verdi


blondeel & de pessemier


flexworks


dims


the outsider


dekeyser music


beneluxscientific


soignéContacteer ons!

Stuur onderstaand formuliertje op & we contacteren je zeker terug!

Als je zelf geen kopie krijgt dan is er wellicht iets verkeerd gelopen, je kan ons dan altijd nog bereiken via e-mail.

Jouw naam (*):

Jouw e-mail adres (*):

Jouw telefoonnummer:

Jouw bericht (*):

Je bent toch zeker geen bot? (*)

www.000webhost.com