Keep On Rolling Ronse

NIEUWS

Volg ons onderaan via Facebook!

Skeeleren tijdens de grote vakantie

De vakantie is voor velen gestart, de corona-versoepelingen zijn een feit: inschrijven voor de KORR-trainingen hoeft dus niet meer. We behouden wel nog de gescheiden trainingen: -12jaar van 16-17u, +12jaar van 17-18u. Om misverstanden over de leeftijd te vermijden: wie naar het middelbaar (of daartoe leeftijd gerechtigd is) mag vanaf nu in de tweede groep deelnemen.
In de eerste groep neemt iedereen (=alle kids) deel aan de training. In de tweede groep is er training voor wie dit wil. Wie liever op zichzelf skeelert kan dit dus doen, er zal ook voor de +12jaar een training opgesteld worden. Onze trainers leveren daartoe graag die inspanning!
We geven de mogelijkheid om in de eerste groep deel te nemen, ook al ben je geen -12jaar. Andersom kan echter niet. Daarmee willen we voorkomen dat ouders en kids apart moeten trainen/skeeleren.


Start to Skeeler

Zin om te leren skeeleren? Of ken je iemand die jaloers is dat jij zo goed overweg kan met de schoenen op wieltjes en het ook wil proberen? Dan moet je zeker bijhorende tekst lezen en de info delen met iedereen die geïnteresseerd is!


Veilig hockey spelen

Hockey spelen op skeelers is de max, dat weet iedereen! En omdat we steeds beter skeeleren ligt ook het niveau van het spel steeds hoger. Dat betekent dat we ons ook beter moeten beschermen. Als club hebben we speciale helmen en scheenbeschermers gekocht voor de doelmannen en -vrouwen. Ons werkingsbudget is echter te klein om voor iedereen scheenbeschermers te kopen. Maar die zijn uiteraard wel nuttig. Daarom willen we ze je graag aanbevelen (maar het is uiteraard niet verplicht). Mocht je interesse hebben: bij Decathlon hebben ze er van het merk Malik en op de website van Maple Leaf zijn er ook te vinden. Er bestaan modellen voor volwassenen en voor kinderen. Als je ze gaat kopen in een winkel neem je best je skeelers en je kniebeschermers mee!


Tweedehandsbeurs

Zaterdag 22 augustus is het shoppingdag bij KORR. We geven je de kans om materiaal en clubuitrustingen te kopen en verkopen op een tweedehandsbeurs voor en na de training. Met de prijzen bemoeien we ons uiteraard niet, dat is een zaak tussen koper en verkoper.
Als je jouw maat niet vindt of als je jouw kleerkast wil aanvullen met iets extra's kan je ter plekke bestellen. Let wel, enkel als er voldoende besteld wordt laten we het meteen maken. Anders wordt het nog even wachten.
Ook te koop die dag: de enige echte KORR-hoodies. An brengt de hele voorraad mee. Kostprijs voor zo’n warme trui is 30 euro voor de kindermaten en 35 euro voor volwassenen.


SPONSOR VAN DE MAAND: VERDI

De website van Keep on Rolling Ronse is de ideale plek om onze sponsors extra in de verf te zetten. Want dat verdienen ze! Deze maand zetten we de VERDI in de kijker. Lees hier meer.


'Bewezen': Van rolschaatsen krijg je een prachtig lichaam!

Bij KORR weten we het al langer maar nu is het ook officieel want het staat in het tijdschrift Elle: rolschaatsen/skeeleren staat op de eerste plaats van de tien beste sporten om een droomlichaam te krijgen/houden.

Klik HIER voor het volledige artikel.


INSTAGRAM

KORR is nu ook actief op Instagram!

Volg ons!


FacebookfeedKeep On Rolling Ronse

Volgende activiteiten

 • Za 22 augustus 2020
  Tweedehandsbeurs
 • Do 28 augustus 2020
  Training Herzele
 • Za 12 september 2020
  Clubkampioenschap

Contacteer ons!

 • Place to be (outdoor)
  Rosco, Leuzesesteenweg 241, 9600 Ronse
 • Place to be (indoor)
  KSO, Glorieuxlaan 30, 9600 Ronse
 • Mail
  keeponrollingronse@gmail.com
 • Correspondentie
  Populierstraat 37, 9600 Ronse

Sponsors

verdi


blondeel & de pessemier


flexworks


dims


the outsider


beneluxscientific


soignéContacteer ons!

Stuur onderstaand formuliertje op & we contacteren je zeker terug!

Als je zelf geen kopie krijgt dan is er wellicht iets verkeerd gelopen, je kan ons dan altijd nog bereiken via e-mail.

Jouw naam (*):

Jouw e-mail adres (*):

Jouw telefoonnummer:

Jouw bericht (*):

Je bent toch zeker geen bot? (*)

www.000webhost.com